O nama

naša priča

o autoškoli sunce

Autoškola Sunce jedna je od ponajboljih autoškola u istočnoj i cijeloj Hrvatskoj, s uvjerljivo najmlađim radnim kadrom, ali stručnjacima velikog iskustva i broja uspješnih kandidata. Godine iza nas stvorile su nevjerojatan niz uspješnih vozača, mladih i nešto starijih polaznika, koji danas svojim ponašanjem i znanjem plijene pozornost sigurnošću u vožnji. Njihova uspješnost naša je najveća nagrada

Od prvog dana sustavno se razvijamo obnavljajući naš vozni park i vozila, sustavno radeći na edukaciji naših instruktora i predavača, unapređujući komfor i radne prostore za naše polaznike.

 

 

 

Autoškola Sunce opremljena je vrhunskim, pouzdanim i novim automobilima i motociklima, za Vašu sigurnost i vrhunsku obuku, a kako bi iz škole na ispit otišli zadovoljni, sigurni i potpuno obučeni. Sva naša vozila su suvremeno opremljena, tehnički ispravna i sigurna, za užitak Vaše i naše vožnje i učenja. I nikada ne pristajemo na manje od toga!

Svakom od naših kandidata i polaznika pristupamo individualno, nastojeći omogućiti apsolutno svima jednake šanse za uspješno polaganje vozačkog ispita, a i ono što je najbitnije, sigurnost u vožnji i na cesti, za sve sudionike u prometu.

… mi stvaramo vozače!

naši zaposlenici

upoznaj nas

MARJAN
JERKOVIĆ

STRUČNI VODITELJ I PREDAVAČ

mirjana varga
jerković

ADMINISTracija, instruktor

saša
brkić

instruktor

goran
popadić

instruktor

Berislav
lesinger

instruktor

marijan
malunjak

instruktor

Ivan
hanžek

instruktor

daniel
šafarik

instruktor

matej
jelenić

instruktor

Vlatko
vučić

instruktor

Još niste odlučili?

zašto izabrati nas

Dozvolite nam da predstavimo neke od stvari koje definiraju Autoškolu Sunce

- 01
ISKUSTVO

Deset godina iskustva I tisuće zadovoljnih polaznika jamac su sigurnosti vašeg odabira.

- 02
VELIKI TEAM

Naš team trenutačno broji 10 instruktora koji konstantno rade na vlastitom usavršavanju. Njihova stručnost i pristupačnost rezultira visokim stupnjem prolaznosti naših kandidata. 

- 03
ATRAKTIVNA VOZILA

Naš vozni park sastoji se od modernih i sigurnih vozila kao što su BMW 1 , BMW X1, Suzuki Swift, Hyundai i20,  Hyundai i30, Mini Countryman, Kia Stonic, Yamaha Tracer 7…

 
- 04
NAČINI PLAĆANJA

Nudimo vam bogat izbor vrsta plaćanja (gotovinsko, kartično, trajni nalog…)

 
- 05
Tri LOKACIJE

Možete nas pronaći na adresama u Tenju, Osijeku i Čepinu